Ben jij echt helemaal toe aan een zorgeloze vakantie, maar lukt dit niet alleen?

Zorg vakantie

Je knapt op van een welverdiende week weg. Een nieuwe omgeving ontdekken, ver weg van thuis. Een warm zonnetje, heerlijk rustig opstaan… ZONDER WEKKER. Even niks aan je hoofd en doen waar je zin in hebt. Eens in de zoveel tijd op vakantie gaan is eigenlijk gewoon noodzakelijk. Maar voor veel mensen brengt het juist veel gedoe met zich mee. Kun je overal terecht met een rolstoel? En welke locaties zijn geschikt voor ouderen?

Aangepaste Vakanties

Ik vind dat echt iedereen een vakantie verdient. Voor mindervaliden, mensen in een rolstoel of met rollator en voor mensen die dagelijks hulp, begeleiding of verzorging nodig hebben kan dit echt een enorme uitdaging zijn. Er moet tenslotte echt iemand met je mee die je precies kan geven wat je nodig hebt.
Daarom heb ik een speciaal ‘zorg op vakantie’ programma in het leven geroepen. Want ja, als ik bij je thuis kan komen voor de zorg die jij nodig hebt, dan kan ik je deze ondersteuning ook bieden op een Cruise naar de zon, toch? 🙂 Zorg is immers gebonden aan mensen, niet aan de locatie. Zo ga ik al jaren ÊÊn week per jaar mee met het vakantieschip van de Prins Willem-Alexander. Ook lever ik zorg aan mensen in hun vakantiewoning. Daar zorg ik er voor dat je de ondersteuning krijgt die jij nodig hebt, en je echt echt echt zorgeloos op vakantie kan.

Het Plan

Heb jij dus een vakantie geboekt in het binnen- of buitenland, maar lukt je dit niet alleen? Ik ga graag met je mee! Tijdens de reis wordt rekening gehouden met voorzieningen die van belang kunnen zijn voor de zorg die jij nodig hebt. Tijdens het proces heb ik alle aandacht voor jou, en je persoonlijke wensen. (en uiteraard ben ik ook gewoon heel gezellig om mee weg te gaan 😉 we maken er een fantastische reis van! )

Mogelijkheden

Er is tegenwoordig veel meer mogelijk dan je in eerste instantie denkt. Denk aan aangepaste accomodaties, dagjes uit en compleet georganiseerde reizen. Ik zorg ervoor dat het een geweldige dag voor je gaat worden, en dat jij je ab-so-luut geen zorgen hoeft te maken! Je bent de hele reis in goede handen, en kan zorgeloos genieten van deze welverdiende reis.

Fijne vakantie!

Liefs,

Felicia – Fefe Care