Over mij

Ik verzorg mensen met heel mijn hart. Zoals ik zou willen dat mijn ouders en grootouders verzorgd zouden worden. Met begrip en respect.

Felicia Bakker

Fefe Care staat al meer dan 13 jaar voor je klaar!

Over mij Felicia Bakker

Mijn naam is Félicia. Ik ben gehuwd en woonachtig in Leiden.

Voordat ik in de zorg ging, heb ik eerst als klantenservice voor de Franse en Engelse klanten in de Benelux gewerkt bij een internationaal Bedrijf.
Vanaf 2009 ben ik in de zorg begonnen en werk meer dan 13 jaar in de zorg.
Ik hoop de komende dagen /maanden/ jaren mijn steentje bij te mogen dragen aan het optimaal welzijn van mijn medemens.

Ook verleen ik zorg op vakantie. Ik ga bijvoorbeeld mee op een vakantieschip, vakantiehuisje of een georganiseerde reis om oudere mensen en/of mensen met een beperking in hun algemene dagelijkse levensbehoeften te ondersteunen.

Ik houd o.a. van fietsen, zwemmen, lezen en wandelen verder hou ik van reizen, kamperen met de tent. Ik maak ook in mijn vrije tijd kerst of verjaardagskaarten. Breien doe ik ook graag, helaas heb ik hier nu minder tijd voor.

Bovenal haal ik mijn voldoening uit het ondersteunen van mijn oudere medemens!

Mijn kwaliteiten

Mijn kwaliteiten? Ik ben rustig, betrokken en flexibel. Ik vind het vanzelfsprekend dat de zorgvrager centraal staat en lever altijd maatwerk. Ik spreek Nederlands en Engels en Frans is mijn moedertaal. Bovendien ben ik gewend om te schakelen tussen gewoontes, culturen en behoeften. Sterker nog: ik doe dat graag en houd ervan om ook op deze manier zorg op maat te bieden.

Zorg op maat bied ik ook tijdens vakanties. Ik ga al jaren mee met een vakantieschip om mensen te ondersteunen of zorg te bieden tijdens hun vakantie. Mensen zien genieten, daar word ik gelukkig van.

Ik werk volgens het KIWA keurmerk en ben aangesloten bij V&N. Indien nodig of wenselijk kunt een beroep doen op een klachtenregeling en geschilleninstantie.
Kortom: betrokken en professioneel, voor de volle 100%. Daar sta ik voor. Wilt u kennis maken? Neem gerust contact met mij op.

Mijn missie

Mijn missie is om goede zorg te verlenen en zo het welzijn van de cliënt te waarborgen. De zorg is bij uitstek mensenwerk. Goede zorg vormt zich steeds naar de persoonlijke wensen en behoeften van de cliënt. Hier staan ik voor!

 Samen met  zelfstandige zorgverleners (zzp’ers). Ik maken thuis blijven wonen  mogelijk, ook bij intensieve en verpleegtechnisch complexe zorgvragen.

Mijn visie

Mijn visie is zorgen voor een optimaal welzijn van de cliënt binnen de mogelijkheden. Ik wil op een persoonlijke, respectvolle en effectieve wijze de best mogelijke zorg organiseren conform de wensen en behoeften van de cliënt. 

De bezieling is wat mijn ‘Hart voor zorg’ steeds weer voedt en het christelijk geloof inspireert daarin. Ik beseffen dat ik deze zorg alleen kan bieden samen met de cliënt, zijn/haar familie en  vrienden, mede zzp’er (zelfstandige zorgverleners)  en partnerorganisaties.

Wat cliënten over mij zeggen