Zorg aan huis

Zorg aan huis

Ik verleen  WMO, Particulier en PGB hulp aan huis.

Veel mensen willen graag thuis blijven wonen, maar redden het niet helemaal zelfstandig. Zorg aan huis biedt dan uitkomst. 

Voor alle zorg aan huis, voor nachtzorg van 8 uur, 10 of 12 uur; voor dagzorg  van 4,6,8,10,12 uur. Ook voor terminaal of palliatieve zorg aan huis. Zorg in de laatste levensfase is ingrijpend en intensief. Fefe Care kan hierin ondersteuning bieden op verschillende manieren. Ik kan de complete zorg op mij nemen, of alleen de naasten ondersteunen op momenten waarop zij dit nodig vinden.

Ook voor Zorg vanuit een persoonsgebonden budget (PGB)? Je kunt deze zorg bij mij inkopen en ik verzorg dit persoonlijk. Ik bied zorg als je deze nodig hebt door ziekte, ouderdom, na een operatie of een handicap. Dit kunnen verpleegtechnische handelingen zijn, maar ook andere vormen van ondersteuning zijn denkbaar.

Natuurlijk werk ik altijd met respect voor de patiënt en zijn of haar wensen. Ik ben gediplomeerd en kan dus verpleegtechnische handelingen verrichten. Ook kan ik op andere manieren zorg bieden voor korte en langere tijd.

Ik heb jarenlang in de thuiszorg gewerkt en ben dus gewend zelfstandig, flexibel en creatief te werken. Ik creëer graag een gezellige omgeving. Hierdoor is thuis voor de cliënt nog steeds echt thuis. Door mijn ervaring beschik ik over voldoende kennis en ervaring. Bovendien ben ik oprecht betrokken en empathisch, want ieder mens verdient het beste. Ook in een periode waarin het minder goed gaat.

Wilt u nader kennis maken? Neem gerust contact op.