Diensten

Waarom kiezen voor thuiszorg

Een helpende hand..

Je kunt veel zelf. Maar het is iets comfortabeler als je wat hulp krijgt, bijvoorbeeld bij licht huishoudelijk werk, klussen, bij uw papierwerk, bij jouw eigen verzorging … ik kom met veel plezier bij jou over de vloer voor deze thuiszorg.

Zorg vakantie

Zoals jij het wenst

Je wilt graag dat jouw woning er uit ziet zoals je het gewend bent. En als ik voor je kook, dan kies jij natuurlijk zelf wat je graag wilt eten. Dat zijn maar enkele voorbeelden. Weet dat ik luister, ik wil weten hoe je geholpen wilt worden.

Tijdelijke of vaste hulp? Kan allebei!

Misschien heb je eenmalig of voor een beperkte periode ondersteuning nodig. Bijvoorbeeld omdat je gelukkig maar even ziek was, of omdat er een grote klus al lang op zich laat wachten. Ook dan kun je bij mij terecht. Ik ben er wanneer je mij nodig hebt, niet meer en niet minder.

Onmiddellijk paraat, als dat nodig is

Dat je wat extra hulp nodig hebt, dat kun je niet altijd lang op voorhand weten. Dat begrijp ik. Daarom heb ik altijd een oplossing op zeer korte termijn. Je kunt mij zelfs eender wanneer, ook ‘s nachts, bellen daarvoor.

Onze diensten Fefe Care

pexels-huy-phan-3891103

Veel mensen willen graag thuis blijven wonen, maar redden het niet helemaal zelfstandig. Zorg aan huis biedt dan uitkomst.

Zorg vakantie

Wat zou het fijn zijn om zorgeloos op vakantie te gaan. Dat kan. Ook op locatie kan Fefe Care zorg en ondersteuning bieden als zelfstandig zorgaanbieder.

PHOTO-2022-02-22-15-42-39 (1)

Ik ben een ervaren en gediplomeerd zorgverlener en ben dus ook inzetbaar binnen een instelling. Incidenteel of structureel, alle mogelijkheden zijn bespreekbaar