Bij ons werken

Ik verzorg mensen met heel mijn hart. Zoals ik zou willen dat mijn ouders en grootouders verzorgd zouden worden. Met begrip en respect.

Felicia Bakker

Fefe Care staat al meer dan 13 jaar voor cliënten klaar!

Samenwerken met FeFe Care

FeFe Care is een betrokken thuiszorgorganisatie die ouderen in Leiden en omstreken zorg en begeleiding biedt met een persoonlijke touch. Onze zorg gaat verder dan het vervullen van basisbehoeften, het gaat om respect, empathie en liefde.

Om de best mogelijke zorg te kunnen bieden, werken we nauw samen met zelfstandige zorgverleners. We zoeken naar zzp’ers die onze kernwaarden – empathie, harmonie, plezier, warmte, openheid, eerlijkheid en toewijding – in hun werk uitdragen.

Ben jij de zorgverlener die we zoeken?

We nodigen je uit om contact met ons op te nemen als je:

  • Een zorgverlener bent met een opleiding vanaf niveau 3 of hoger.
  • Voldoet aan de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) en geregistreerd staat bij een erkend keurmerk platform.
  • Onze doelstellingen en kernwaarden kan onderschrijven en in de praktijk kan brengen.

Stuur ons een e-mail via info@fefecare.com. We streven ernaar om binnen drie werkdagen op je bericht te reageren. We kijken uit naar de mogelijkheid om samen te werken om de kwaliteit van onze zorgverlening nog verder te verbeteren.

Mijn kwaliteiten

Mijn kwaliteiten? Ik ben rustig, betrokken en flexibel. Ik vind het vanzelfsprekend dat de zorgvrager centraal staat en lever altijd maatwerk. Ik spreek Nederlands en Engels en Frans is mijn moedertaal. Bovendien ben ik gewend om te schakelen tussen gewoontes, culturen en behoeften. Sterker nog: ik doe dat graag en houd ervan om ook op deze manier zorg op maat te bieden.

Zorg op maat bied ik ook tijdens vakanties. Ik ga al jaren mee met een vakantieschip om mensen te ondersteunen of zorg te bieden tijdens hun vakantie. Mensen zien genieten, daar word ik gelukkig van.

Ik werk volgens het KIWA keurmerk en ben aangesloten bij V&N. Indien nodig of wenselijk kunt een beroep doen op een klachtenregeling en geschilleninstantie.
Kortom: betrokken en professioneel, voor de volle 100%. Daar sta ik voor. Wilt u kennis maken? Neem gerust contact met mij op.

Mijn missie

Mijn missie is om goede zorg te verlenen en zo het welzijn van de cliënt te waarborgen. De zorg is bij uitstek mensenwerk. Goede zorg vormt zich steeds naar de persoonlijke wensen en behoeften van de cliënt. Hier staan ik voor!

 Samen met  zelfstandige zorgverleners (zzp’ers). Ik maken thuis blijven wonen  mogelijk, ook bij intensieve en verpleegtechnisch complexe zorgvragen.

Mijn visie

Mijn visie is zorgen voor een optimaal welzijn van de cliënt binnen de mogelijkheden. Ik wil op een persoonlijke, respectvolle en effectieve wijze de best mogelijke zorg organiseren conform de wensen en behoeften van de cliënt. 

De bezieling is wat mijn ‘Hart voor zorg’ steeds weer voedt en het christelijk geloof inspireert daarin. Ik beseffen dat ik deze zorg alleen kan bieden samen met de cliënt, zijn/haar familie en  vrienden, mede zzp’er (zelfstandige zorgverleners)  en partnerorganisaties.

Wat cliënten over mij zeggen