Zorg op maat – thuiszorg compleet afgestemd op jouw behoefte

Als je mij een beetje kent, dan weet je dat ik niet voor één gat te vangen ben. Samen op vakantie, zodat jij alle zorg krijgt die jij nodig hebt -maar toch kan genieten van dit hele avontuur. En of jij nou thuis woont, of in een instelling… en of je nou in Den Haag woont of in Amsterdam. Ik rijd gewoon naar jou toe. Zo is er namelijk niets dat ik niet leuk vind als het om zorg gaat. Daarom kun je bij mij ook altijd terecht voor Zorg op maat. Dit betekent dat ik de thuiszorg compleet afstem op jouw behoefte. De zorgvraag van de cliënt staat bij mij altijd centraal. En is altijd met respect voor zijn/haar wensen.

Ik ben gediplomeerd en kan dus verpleegtechnische handelingen verrichten. Ook kan ik op andere manieren zorg bieden voor korte en langere tijd.

 

Belevingsgerichte zorg

 

De beleving van de cliënt is bij mij het uitgangspunt. Ik breng dat in de praktijk door de cliënt de zorgvraag te laten formuleren in eigen bewoording. Zo is er namelijk een cliënt die af en toe een beetje onrustig is, en dan alleen rustig wordt als ik haar hand vast kan houden. Dit doe ik natuurlijk met alle plezier. Het is voor mij heel vanzelfsprekend, en ook mijn tweede natuur geworden dat ik me kan inleven in de belevingswereld van mijn cliënt. Wat vrijwel al mijn cliënten zo prettig vinden aan mijn zorg; ik werk alleen -waardoor mijn cliënten altijd te maken hebben met dezelfde persoon. Hierdoor wordt er een band tussen cliënt en zorgverlener opgebouwd, en ben ik altijd op de hoogte van de persoonlijke- en thuissituatie en kan daardoor inspelen op de wensen en behoeften van mijn cliënten.

 

Meer informatie?

 

Wil je meer weten over mijn thuiszorg? Dan kun je kijken bij mijn zorg aanbod, maar natuurlijk kan je mij ook altijd bellen of mailen voor meer informatie op +31 615067148 of per mail via fefecare@outlook.com