Thuiszorg Leiden

Geluk is...
Thuis wonen zolang dat mogelijk is

Fefe Care zorgt

Hier maak je kennis met Fefe Care uit Leiden en ervaart u waarvoor ik sta en wat ik voor u kan betekenen.

De kans is zeer aannemelijk dat u op zoek bent naar thuiszorg voor uwzelf of iemand in uw omgeving. Een belangrijke keuze voor iedereen die er bij betrokken is. Ik zet mij in voor iedereen die thuis hulp kan gebruiken. Mensen kunnen bij mij terecht voor huishoudelijke ondersteuning, verzorging, verpleging, begeleiding en advies. Lees hieronder meer over mijn diensten.

Kom in contact

Wilt u graag meer informatie over zorg aan huis van Fefe Care? Neem gerust contact op. Ik help u graag persoonlijk verder.

Contact

Adres

Kanaalpark 157, 2321 JW, leiden

Fefe Care zorgt

Fefe Care zorgt. Voor iedereen die dat nodig heeft, thuis of in een instelling. 24/7 op een persoonlijke, betrokken en professionele manier. Denk bijvoorbeeld aan:

Het werkgebied van Fefe Care is Roelofarendsveen, Leiderdorp, Leiden en omgeving. Maar woon jij hier buiten en zou je toch graag mijn hulp willen? Dan maak ik natuurlijk graag een uitzondering. Ik ben actief in zorginstellingen, maar voorzie ook in particuliere hulpvragen voor zorg aan huis, eventueel op basis van PGB. Ook kan ik palliatieve of terminale zorg bieden aan mensen in hun laatste levensfase.

Als dat nodig is, werkt Fefe Care samen met andere professionele en ervaren collega zpp’ers. Zo bieden we samen continuïteit in zorg. Natuurlijk blijf ik voor de zorgvrager het vertrouwde gezicht en aanspreekpunt, maar mocht ik zelf even geen zorg kunnen leveren, staat er altijd iemand voor u klaar. Dat is wel zo’n fijn en veilig gevoel.

Werkgebied

Je kunt 24 uur per dag, zeven dagen per week een beroep doen op Fefe Care. Mijn werkgebied is Zuid-Holland en Noord-Holland, omgeving Roelofarendsveen, Alphen a/d Rijn, Gouda, Leiderdorp,  Leiden, Hoofddorp, Den haag en Amsterdam. Maar woon jij hier buiten en zou je toch graag mijn hulp willen? Dan maak ik natuurlijk graag een uitzondering.

Werkwijze Fefe Care

Op weg naar herstel

Jij staat centraal. Ik help je bij het wonen, werken en leven. We gaan uit van jouw mogelijkheden en zoeken samen waar je kracht ligt. Zodat je zoveel mogelijk zelfstandig kunt leven.

Persoonlijk begeleider

Ik word je persoonlijk begeleider die samen met jou aan je doelen werkt. Regelmatig kom ik bij je thuis om je te ondersteunen bij allerlei zaken.

Voortgang

Regelmatig evalueren we de voortgang van je begeleiding. Alles wordt veilig vastgelegd in een persoonlijk dossier, wat je altijd mag inzien.