Zorg aan huis

Zorg aan huis

Veel mensen willen graag thuis blijven wonen, maar redden het niet helemaal zelfstandig. Zorg aan huis biedt dan uitkomst. Natuurlijk staat de cliënt altijd op de eerste plaats. Ik streef altijd naar optimaal welzijn en dat betekent altijd maatwerk. Dat is niet alleen fijn voor de cliënt, maar ook voor naasten en eventuele mantelzorgers. Zij staan er namelijk niet alleen voor. Ik heb jarenlang in de thuiszorg gewerkt en ben dus gewend zelfstandig, flexibel en creatief te werken. Ik creëer graag een gezellige omgeving. Hierdoor is thuis voor de cliënt nog steeds echt thuis. Door mijn ervaring beschik ik over voldoende kennis en ervaring. Bovendien ben ik oprecht betrokken en empathisch, want ieder mens verdient het beste. Ook in een periode waarin het minder goed gaat. Wilt u nader kennis maken? Neem gerust contact op.