Zorg vanuit PGB

Zorg vanuit PGB

Kan jij aanspraak maken op zorg, vergoed vanuit een persoonsgebonden budget (PGB)? Je kunt deze zorg bij mij inkopen en ik verzorg dit persoonlijk. Ik bied zorg als je deze nodig hebt door ziekte, ouderdom of een handicap. Dit kunnen verpleegtechnische handelingen zijn, maar ook andere vormen van ondersteuning zijn denkbaar.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • wondverzorging
  • stomazorg
  • zwachtelen
  • toedienen van insuline
  • toedienen van injecties, zoals bijvoorbeeld vitamine B12 of Fraxiparine
  • katheteriseren
  • aantrekken van steunkousen
  • hulp bij het aankleden en uitkleden
  • hulp bij het wassen en douchen.
  • verzorging van de huid

Ik bespreek graag met je wat jij nodig hebt en hoe ik dit in kan vullen. Niemand is hetzelfde, dus zorg is altijd maatwerk. Ik sta 24/7 voor je klaar. In een persoonlijk gesprek kunnen we de mogelijkheden bespreken. Neem gerust contact met mij op om een afspraak te maken.